dimecres, 29 de juliol del 2015

El petit no és tan petit

O... La incomprensible diferència en la mida de les peces de roba d'una mateixa talla segons la marca

Això que sabem tots que passa i que ningú es digna a posar-hi remei es converteix en tot un problema en el cas dels nadons.

El cas és que dos nadons nascuts el mateix dia poden tenir en un mateix moment una alçada i un pes molt diferents, perquè el rellotge de la vida pot haver començat a comptar amb un punt de partida desigual i perquè el ritme de creixement és diferent per a cadascú. Per tant, si al concepte que dos nadons amb el mateix temps de vida poden tenir mides molt diferents, li afegim que normalment a la botiga no els pots emprovar la roba, i li afegim que sovint en aquesta etapa amics i familiars li regalen roba, doncs ens trobem que tenim varietat de peces de roba de marques diferents de talles iguals o diferents que sovint no els van igual de bé a tots els nadons.

Primerament quan neix el teu fill, o fins i tot abans, ja saps si és gran o petit. Quan ja saps que és més aviat MOLT gran, doncs ja ho compres tot més gran, i si et regalen alguna peça de roba, doncs normalment tornes a la botiga a canviar-la per una o dues talles més.

Però el problema arriba quan el teu nadó té un mes i resulta que les peces de roba que et van regalar de talla 1 mes o 3 mesos, i que tu has canviat a la botiga per la talla 6 mesos li van justes. Tots som conscients que la roba del nadó es pot utilitzar molt poc temps, perquè en poc temps creixen molt, però que només li puguis posar aquella peça un sol dia fa realment molta ràbia, sobretot si és una peça molt xula i t'agrada!

El meu fill petit als 2 mesos es trobava en el percentil 97 d'alçada i pes, mmmm, no és tan petit...
Entre el segon i tercer mes de vida ha portat peces de roba de la marca H&M talla 2-4 mesos, de la marca Benetton talla 3-6 mesos, de la marca Canada house talles 3-6 i 6 mesos, de la marca Tuc Tuc 3-6 i 6 mesos, però de la marca Boboli talla 6 mesos només ho ha pogut portar uns dies, i molt just tot, tant de llargada com d'amplada, i és una llàstima perquè els dissenys són molt xulos, però més aviats petits en aquests tallatges.

Per intentar que pugui portar aquest mono alguns dies més durant aquest estiu, he fet un "arreglo". L'he descosit per la cintura i hi he afegit un tros (no petit, com es pot veure a la foto) de roba de color gris entremig.

Aquí us presento el petit no tan petit, l'Èric, que és molt rialler i molt bon minyó:

 
 

Ara que comença a girar-se, veig que li va una mica just dels malucs... Potser hauré de fer un altre "arreglo" pels laterals...

PD: Moltes gràcies tieta Òria! És molt xulo, ens agrada molt, fins i tot així tunejat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada